diccionari de l art i dels oficis de la construccio-miquel fullana llompart-9788427307438

DICCIONARI DE L ART I DELS OFICIS DE LA CONSTRUCCIO (En papel)

MIQUEL FULLANA LLOMPART , MOLL, 1995
ISBN 9788427307438

Datos del libro

 • Nº de páginas: 496 págs.
 • Encuadernación: Tapa blanda
 • Editorial: MOLL
 • ISBN: 9788427307438
 • 1776 libros de Historia general del arte

Guardado por 1 persona

Resumen del libro

MIQUEL FULLANA I LLOMPART. Neix a Palma de Mallorca el 9 de març de l'any 1905. Dibuixant, pintor i gravador, si bé la major part de la seva vida professional, com a dibuixant, l'ha exercida dins el camp de l'Arquitectura i de la Decoració. Ja en la infantesa manifestà la seva propensió al dibuix. Des de molt jove, desitjant esser artista pintor rebé lliçons de dibuix artístic, pintura i modelat. Als dotze anys ingressa a l'Escola d'Arts i Oficis de Palma de Mallorca, on estudia, en classes nocturnes, quatre cursos de Dibuix Lineal, Perspectiva i Dibuix Arquitectònic, adjudicant-li en cada Curs, prèvia oposició, Diploma de "Premi en Metàl·lic". En aquella Escola, en el darrer Curs, coneix un Professor auxiliar interí, l'Arquitecte Guillem Forteza. A invitació d'aquest, entra a treballar de dibuixant a la seva Oficina l'any 1922. Miquel Fullana estudia Història de l'Art, Estereotomia i Resistència de Materials i col·labora amb el seu mestre en els nombrosos projectes que surten d'aquell despatx d'Arquitectura durant vint-i-un anys, fins que l'Arquitecte Forteza va morir, l'any 1943. El 1942, Fullana havia posat en funcionament un taller d'escultura decorativa en pedra, dedicat a la talla d'elements aplicats a la construcció d'edificis; obrador del qual segueix exercint la regència fins a l'any 1957. Des del 1943 al 1977 col·laborà en obres d'arquitectes de Mallorca i de Barcelona. El desembre del 1962, Miquel Fullana és un dels fundadors de l'Associació "Obra Cultural Balear", entitat que fou vista en els medis literaris, artístics i científics de les Illes amb entusiasme i emoció pel seu significat i oportunitat. Fullana fou elegit membre del Consell de Gestió i exercí el càrrec de secretari durant els primers deu anys d'actuació d'aquella societat. Dedicat llarg temps a treballar dins l'a ... Leer resumen completo

Otros formatos disponibles

Mercado de Segunda Mano y Nuevo

¿Tienes un ejemplar? Véndelo ahora

23.00€

23.00€

Datos del libro

 • 24.0x17.0cm.
 • Nº de páginas: 496 págs.
 • Editorial: MOLL
 • Encuadernación: Tapa blanda
 • ISBN: 9788427307438
 • Año edición: 1995
 • Plaza de edición: PALMA DE MALLORCA

Resumen del libro

MIQUEL FULLANA I LLOMPART. Neix a Palma de Mallorca el 9 de març de l'any 1905. Dibuixant, pintor i gravador, si bé la major part de la seva vida professional, com a dibuixant, l'ha exercida dins el camp de l'Arquitectura i de la Decoració.
Ja en la infantesa manifestà la seva propensió al dibuix. Des de molt jove, desitjant esser artista pintor rebé lliçons de dibuix artístic, pintura i modelat.
Als dotze anys ingressa a l'Escola d'Arts i Oficis de Palma de Mallorca, on estudia, en classes nocturnes, quatre cursos de Dibuix Lineal, Perspectiva i Dibuix Arquitectònic, adjudicant-li en cada Curs, prèvia oposició, Diploma de "Premi en Metàl·lic".
En aquella Escola, en el darrer Curs, coneix un Professor auxiliar interí, l'Arquitecte Guillem Forteza. A invitació d'aquest, entra a treballar de dibuixant a la seva Oficina l'any 1922.
Miquel Fullana estudia Història de l'Art, Estereotomia i Resistència de Materials i col·labora amb el seu mestre en els nombrosos projectes que surten d'aquell despatx d'Arquitectura durant vint-i-un anys, fins que l'Arquitecte Forteza va morir, l'any 1943.
El 1942, Fullana havia posat en funcionament un taller d'escultura decorativa en pedra, dedicat a la talla d'elements aplicats a la construcció d'edificis; obrador del qual segueix exercint la regència fins a l'any 1957. Des del 1943 al 1977 col·laborà en obres d'arquitectes de Mallorca i de Barcelona.
El desembre del 1962, Miquel Fullana és un dels fundadors de l'Associació "Obra Cultural Balear", entitat que fou vista en els medis literaris, artístics i científics de les Illes amb entusiasme i emoció pel seu significat i oportunitat. Fullana fou elegit membre del Consell de Gestió i exercí el càrrec de secretari durant els primers deu anys d'actuació d'aquella societat.
Dedicat llarg temps a treballar dins l'a

0

Valoración Media

Todavía no ha sido valorado

Valoraciones usuarios

 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)

Recomendaciones usuarios

 • 0% No ha sido todavía recomendado
Haz tu recomendación

Opiniones de los lectores sobre "DICCIONARI DE L ART I DELS OFICIS DE LA CONSTRUCCIO"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en la comunidad de Casa del Libro, regístrate

Estantes en los que está guardado

 • cubanet - General (3)