0,00
0

DIET COACH (EDICIÓ EN CATALÀ) EBOOK

Dietética y nutrición

Salud y Dietas

Una especialista de la pèrdua de pes experta en auto hipnosis i NLP ens mostra les tècniques per aconseguir el nostre pes correcte.AQUEST ÉS EL LLIBREPER PERDRE PESQUE ESTAVES ESPERANT.LENTRENADOR PERSONAL QUE TOFEREIX TRUCS RÀPIDS,ESTRATÈGIES SIMPLES I CONSELLS QUE NO FALLEN.Les dietes por si soles no acostumen a funcionar; si més no, no gaire. Quan fem dieta estem massa centrats a pensar què podem menjar i no ens fixem en la manera com mengem ni com ens sentim. Kimberly Willis sap que, per mantenir definitivament el pes ideal, lúnica opció és fer canvis fonamentals en la forma que tenim de pensar en el menjar i de relacionar-nos-hi.DietCoach se centra en tu més que en els aliments, per ajudar-te a superar lànsia de m…
Una especialista de la pèrdua de pes experta en auto hipnosis i NLP ens mostra les tècniques per aconseguir el nostre pes correcte.AQUEST ÉS EL LLIBREPER PERDRE PESQUE ESTAVES ESPERANT.LENTRENADOR PERSONAL QUE TOFEREIX TRUCS RÀPIDS,ESTRATÈGIES SIMPLES I CONSELLS QUE NO FALLEN.Les dietes por si soles no acostumen a funcionar; si més no, no gaire. Quan fem dieta estem massa centrats a pensar què podem menjar i no ens fixem en la manera com mengem ni com ens sentim. Kimberly Willis sap que, per mantenir definitivament el pes ideal, lúnica opció és fer canvis fonamentals en la forma que tenim de pensar en el menjar i de relacionar-nos-hi.DietCoach se centra en tu més que en els aliments, per ajudar-te a superar lànsia de menjar i perquè, duna vegada per totes, controlis els teus hàbits alimentaris tant si segueixes una dieta como si no. Ja sigui per mitjà deslògans clau, de tècniques senzilles per distreure lansietat o dedicant temps a assaborir cada mos, en aquest llibre trobaràs estratègies i mètodes molt senzills que realment funcionen.Aquesta petita guia és tot el que necessites per perdre pes i aconseguir una relació amb el menjar més feliç i sana.
Ebook

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta