0,00
0

S'HA ACABT EL BRÒQUIL EBOOK

Periodismo

Comunicación

Ciencias Políticas y Sociales

Si us voleu conformar, si voleu seguir callant, no obriu aquest llibre.Si voleu indignar-vos, si voleu implicar-vos, seguiu llegint.En el cim de la seva maduresa, Jaume Barberà demostra en aquest llibre perquè sha convertit en un referent inexorable enmig de la pitjor crisi que hem viscut mai.Al llarg daquestes pàgines, reafirma aquí la seva mirada honesta i independent -producte duna trajectòria periodística de més de vint-i-nou anys- per tal danalitzar els problemes i conflictes existents en el marc de la societat actual.Jaume Barberà ens convida a lacció i es revela com un dels periodistes amb més personalitat del nostre país.«Els neoliberals sembla que pateixen una patologia que els psiquiatres tenen molt identific…
Si us voleu conformar, si voleu seguir callant, no obriu aquest llibre.Si voleu indignar-vos, si voleu implicar-vos, seguiu llegint.En el cim de la seva maduresa, Jaume Barberà demostra en aquest llibre perquè sha convertit en un referent inexorable enmig de la pitjor crisi que hem viscut mai.Al llarg daquestes pàgines, reafirma aquí la seva mirada honesta i independent -producte duna trajectòria periodística de més de vint-i-nou anys- per tal danalitzar els problemes i conflictes existents en el marc de la societat actual.Jaume Barberà ens convida a lacció i es revela com un dels periodistes amb més personalitat del nostre país.«Els neoliberals sembla que pateixen una patologia que els psiquiatres tenen molt identificada. Es denomina síndrome de negligència: tenen afectat lhemisferi dret del cervell. Les persones amb aquest trastorn no coneixen res que hi hagi a lesquerra. Si els ensenyes la seva pròpia mà esquerra no la reconeixen. Als neoliberals els repugna la societat. Creuen que el que no treballa és perquè és un gandul. I tot allò públic un malbaratament. Estan malalts. La seva síndrome de negligència fa que no ens vegin, i nosaltres som responsables de fer un pas endavant i dir ben alt: Ep, som aquí! Som persones. Existim.»
Ebook

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta