0,00
0

TU, CALLA! EBOOK

BLANCA BUSQUETS FIGUERAS, 

LAURA HUERGA AYZA

Teoría y crítica de arte

Historia del arte

Arte

Una anàlisi i una reflexió sobre la censura, la repressió de la dissidència i la criminalització de la protesta i de la pobresa. Aquest llibre neix de la preocupació personal de les autores pel creixement de les sancions i penes relacionades amb els drets a la llibertat dexpressió, de manifestació i dinformació. Lobra exposa i denuncia el marc legal que empara la censura a lEstat espanyol, agreujat per laprovació de la llei mordassa i lenduriment del Codi Penal el 2015. Alguns dels casos més coneguts dels últims anys ?Valtònyc, Altsasu, els presos polítics catalans, Pablo Hasél, La Insurgencia, Strawberry, o Cassandra, entre molts altres? i daltres menys coneguts però igualment importants serviran dexemple daquestes males…
Una anàlisi i una reflexió sobre la censura, la repressió de la dissidència i la criminalització de la protesta i de la pobresa. Aquest llibre neix de la preocupació personal de les autores pel creixement de les sancions i penes relacionades amb els drets a la llibertat dexpressió, de manifestació i dinformació. Lobra exposa i denuncia el marc legal que empara la censura a lEstat espanyol, agreujat per laprovació de la llei mordassa i lenduriment del Codi Penal el 2015. Alguns dels casos més coneguts dels últims anys ?Valtònyc, Altsasu, els presos polítics catalans, Pablo Hasél, La Insurgencia, Strawberry, o Cassandra, entre molts altres? i daltres menys coneguts però igualment importants serviran dexemple daquestes males pràctiques i de com la censura i la repressió poden afectar-nos de forma insospitada. Aquesta activitat repressiva ha trobat resposta, afortunadament, en la societat: des de lactivitat de les organitzacions que lluiten contra aquesta llei i les seves aplicacions, com el Centre Irídia, No Callarem, No Somos Delito, Amnistia Internacional, la Plataforma en Defensa de la Libertad de Información, Greenpeace…, fins a les diverses reaccions i formes dorganització contra la censura de diferents col·lectius en forma de manifest, manifestació, caixes de resistència, cançons i campanyes. Tu, calla! és una anàlisi i una denúncia de lactual estat de la censura i la repressió a Espanya i una reflexió sobre les fatals conseqüències daquestes polítiques: criminalització de la protesta i de la pobresa, desmobilització, autocensura i servitud dinformació.
Ebook

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta