catedrals del vi: el patrimoni arquitectonic vinicola de cataluny a-raquel lacuesta-9788492758289

CATEDRALS DEL VI: EL PATRIMONI ARQUITECTONIC VINICOLA DE CATALUNY A

Historia de la arquitectura

Arquitectura

Arte

El patrimoni arquitectònic vinícola de CatalunyaEdicions en castellà i catalàUn llibre únic en el mercat, amb més de 60 cellers i destil·leries de tot el territori català. Amb fotografies de reportatge actual i també fotografies històriques que donen rellevància a l’important tradició vinícola arrelada al nostre país. Grans arquitectes com Antoni Gaudí, Francesc Berenguer, Josep Puig i Cadafalch, Pere Domènech i Roura, Cèsar Martinell, Ignasi Mas i Morell o Enric Catà i Catà, entre d’altres, van a deixar al nostre país una bona mostra d’aquests temples del vi, i també del cava o de l’esperit de brisa.L’estructura de l’obra contempla dos capítols introductoris: «Els camins de la vinya» i «Els cellers a Catalunya, vells i n…
El patrimoni arquitectònic vinícola de CatalunyaEdicions en castellà i catalàUn llibre únic en el mercat, amb més de 60 cellers i destil·leries de tot el territori català. Amb fotografies de reportatge actual i també fotografies històriques que donen rellevància a l’important tradició vinícola arrelada al nostre país. Grans arquitectes com Antoni Gaudí, Francesc Berenguer, Josep Puig i Cadafalch, Pere Domènech i Roura, Cèsar Martinell, Ignasi Mas i Morell o Enric Catà i Catà, entre d’altres, van a deixar al nostre país una bona mostra d’aquests temples del vi, i també del cava o de l’esperit de brisa.L’estructura de l’obra contempla dos capítols introductoris: «Els camins de la vinya» i «Els cellers a Catalunya, vells i nous tipus arquitectònics». A partir d’aquí l’autora marca un recorregut per la geografia catalana, les terres tarragonines, on es concentren bona part del edificis agraris, passant després per les comarques de Barcelona, les terres de ponent i les comarques gironines. S’inclou un índex de les localitzacions i un annex amb els principals arquitectes.Raquel LacuestaNascuda a Hellín el 1949, és doctora en Història de l’Art i pedagoga (Universitat de Barcelona) i cap de la Secció d’Investigació, Catalogació i Difusió del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona. Ha publicat, entre altres títols,Cèsar Martinell(1998);Restauració monumental a Catalunya (segles XIX i XX)(2000);Eusebi Güell i Antoni Gaudí, dos homes i un projecte(2002);Barcelona, guía de arquitectura. 1929 2000(1999);Rafael Masó i Valentí, arquitecte (1880-1935)(2006, en col·laboració amb els arquitectes Lluís Cuspinera i Francesc Balañà);Modernisme a l’entorn de Barcelona. Arquitectura i paisatge(2006),Ponts de la província de Barcelona. Comunicacions i paisatge(2008) iIgnasi Oms i Ponsa, arquitecte(2009).

Inseparables, compra CATEDRALS DEL VI: EL PATRIMONI ARQUITECTONIC VINICOLA DE CATALUNY A junto a:

IGNASI OMS I PONSA ARQUITECTE - 9788496970915 - RAQUEL LACUESTA
GRAN LICOR CALISAY - 9788415695509 - JOAN CELDRAN DANES
UNIVERSAL BARÇA. EDICIO TRICAMPIONS (ANGLES/CASTELLA/CATALA) - 9788492758128 - VV.AA.

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta