el mestre us convida a un concert-leonard bernstein-9788498411492

EL MESTRE US CONVIDA A UN CONCERT

Música clásica y antigua

Música

Les 15 «lliçons» magistrals que conté aquest llibre van revolucionar, ja als anys seixanta, els fonaments de la pedagogia de la música. Aleshores el prestigiós compositor i director d’orquestra Leonard Bernstein (1918-1990) ja presentava per televisió els seus famosos «Concerts per a joves» i explicava de forma amena i didàctica conceptes i punts considerats avorrits i difícils en el camp de la música (el solfeig, el contrapunt, els acords, què és un concert, la música simfònica, com sonen els diferents instruments, etc.). En aquesta acurada selecció dels esmentats concerts observarem que el més curiós és que Bernstein, per tal d’oferir més claredat a las sev…
Les 15 «lliçons» magistrals que conté aquest llibre van revolucionar, ja als anys seixanta, els fonaments de la pedagogia de la música. Aleshores el prestigiós compositor i director d’orquestra Leonard Bernstein (1918-1990) ja presentava per televisió els seus famosos «Concerts per a joves» i explicava de forma amena i didàctica conceptes i punts considerats avorrits i difícils en el camp de la música (el solfeig, el contrapunt, els acords, què és un concert, la música simfònica, com sonen els diferents instruments, etc.). En aquesta acurada selecció dels esmentats concerts observarem que el més curiós és que Bernstein, per tal d’oferir més claredat a las seves explicacions, no solament acut als clàssics sinó també a la música moderna dels Beatles o al jazz. D’ençà de la seva publicació a Estats Units, aquest llibre ha esdevingut la prova irrefutable que demostra que la música no ha de ser únicament per als entesos. El «mètode Bernstein» s’ha aplicat des d’aleshores als conservatoris de tot el món per tal de desterrar una manera ingrata d’ensenyar la música que sovint provoca rebuig. Per fi disposem d’un llibre meravellós que permet entendre la música dels nostres clàssics a qualsevol lector sigui quina sigui la seva edat.

Inseparables, compra EL MESTRE US CONVIDA A UN CONCERT junto a:

ENTRA DINS D UN CONTE: LA BELLA I LA BÈSTIA - 9781474929578 - VV.AA.
MAKTUB - 9788416334551 - PAULO COELHO
MAKTUB - 9788484376781 - PAULO COELHO

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta