0,00
0

EL NOI DE PAPER (PREMI RAMON MUNTANER 2018)

Juvenil

L’obra guanyadora del Premi Ramon Muntaner 2018. Una novel·la extraordinària que convida a tots els lectors a no perdre mai la imaginació.D’un vell matrimoni de llibreters neix un fill de paper amb serpentines per cabells i llàgrimes de confeti. El noi de paper és un nen de cos fràgil, peròamb una enorme intel·ligència i sensibilitat, perquèestàcreat des de les millors pàgines de la literatura mundial.Gràcies a la papiroflèxia, el noi de paper tél’habilitat de transformar-se en qualsevol cosa: un vaixell, un avió, una flor... Podràsobreviure en el nostre món, governat per l’aparença física i l’interès material?Bé, si encara creieu en l’impossible i en les ciutats màgiques, aquího descobrireu.
Ebook

En abril ¡bolsillos a mil!

¡Elige qué historias te van a acompañar en tu nueva aventura lectora! Disfruta de todas las novedades y la mejor selección de libros de bolsillo ahora en promoción.
Ver más
Libros de bolsillo

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica

El Autor

JORDI FOLCK

Jordi Folch (Reus, 1961) és escriptor de literatura infanil i juvenil amb vuit premis literaris (incloent el Carmesina, el Guillem Cifré de Colonya, el Protagonista Jove, el Barcanova de literatura) és professor de creativitat a tres universitats catalanes (URV, UB i Escola Elisava), doctorand en comunicació audiovisual i, el proper any, doctor especialitzat en creativitat però també és fotògraf, amb diverses exposicions entorn dels seus viatges. Com a actor ha intervingut a divereses sèries com «El Cor de la Ciutat» «Tu Mateix» i a més d'una cincuentena d'espots per a televisió. Com a publicitari ha estat el responsable de crear les campanyes publicitàries del Premi Sant Jordi de novel·la des de l'any 1999. Ver ficha del autor
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta