0,00
0
gimnastic 125 anys fent historia 1886-2011-e. pujol cayuelas-9788415248361

GIMNASTIC 125 ANYS FENT HISTORIA 1886-2011

E. PUJOL CAYUELAS

Estudios y ensayos

Disciplinas auxiliares

Historia

Els fets més rellevants, les fites més remarcables, els resultats més destacables, les dates més memorables, els esportistes més emblemàtics, els presidents i directius més abnegats_ En definitiva, tota la història dels 125 anys de vida del Club Gimnàstic la recull aquest llibre. S’hi expliquen fil per randa com i per què nasqué el Club Gimnàstic, com van anar sorgint cadascuna de les disset seccions, i com algunes es van mantenir durant molts anys i altres, en canvi, van tenir una vida més efímera. Hi figuren també les cinquanta juntes directives que hi ha hagut en el segle i quart d’existència, i un plànol que detalla els cinquanta-un locals o instal·lacions d…
Els fets més rellevants, les fites més remarcables, els resultats més destacables, les dates més memorables, els esportistes més emblemàtics, els presidents i directius més abnegats_ En definitiva, tota la història dels 125 anys de vida del Club Gimnàstic la recull aquest llibre. S’hi expliquen fil per randa com i per què nasqué el Club Gimnàstic, com van anar sorgint cadascuna de les disset seccions, i com algunes es van mantenir durant molts anys i altres, en canvi, van tenir una vida més efímera. Hi figuren també les cinquanta juntes directives que hi ha hagut en el segle i quart d’existència, i un plànol que detalla els cinquanta-un locals o instal·lacions de què ha disposat el Club al llarg de la seva vida. En el llibre apareixen 1.300 fotografies _més de la meitat són inèdites_, i al final es facilita un índex onomàstic amb 1.550 noms complets.

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta