introduccio a la musica: de l antiguitat als nostres dies-anna cazurra-9788477273325

INTRODUCCIO A LA MUSICA: DE L ANTIGUITAT ALS NOSTRES DIES

Historias de la música

Música

Aquest llibre està pensat per a tots aquells que vulguin prendre un primer contacte amb l’art musical i la seva història. Amb gran voluntat sintètica, ens presenta l’evolució de la música des de la Grècia clàssica i la Roma imperial fins als nostres dies, i, a més, defineix i explica l’origen de tots els termes musicals que hi van apareixent. El resultat és una primera aproximació didàctica al fet musical i el seu desenvolupament al llarg del temps.

Inseparables, compra INTRODUCCIO A LA MUSICA: DE L ANTIGUITAT ALS NOSTRES DIES junto a:

MONTSERRAT (GUIA ITINERARIA) - 9788484154693 - JORDI OLIVER
EL ROCK I LA SEVA HISTORIA - 9788493471705 - ANDREA BERGAMINI
SINCERAMENT VOSTRE, XURIK - 9788477274544 - LIUDMILA ULITSKAIA

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica

El Autor

ANNA CAZURRA

Anna Cazurra (Barcelona, 1965) és doctora en musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i professora superior de composició i instrumentació pel Conservatori Superior de Música de Barcelona. La seva tasca investigadora s'ha donat a conèixer en nombrosos congressos i seminaris internacionals. Ha col·laborat amb universitats britàniques i conservatoris italians i ha impartit cursos sobre història i estètica de la música a la Universitat de Barcelona, Pompeu Fabra, i Autònoma de Barcelona. Ha publicat diversos llibres i articles a revistes de musicologia nacionals i internacionals. Com a compositora, la seva producció musical ha estat guardonada amb diversos premis. Actualment compagina la seva tasca docent a la Universitat Oberta de Catalunya amb la creació musical i la recerca musicològica. Ver ficha del autor
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta