matematiques per a la prova d acces a cicles formatius a grau sup erior-alicia espuig-9788426717627

MATEMATIQUES PER A LA PROVA D ACCES A CICLES FORMATIUS A GRAU SUP ERIOR

Ciclos formativos de grado superior

Libros de Texto y Formación

Aquest es un llibre que serveix, entre d'altres coses, per impartir les Matematiques del Curs de Preparació de la Prova d'acces a Cicles Formatius de Grau Superior. El llibre s'adapta al temari i les característiques d'aquest curs i Ús, a la vegada, una eina de classe i d'autoformació, ja que esta especialment dissenyat perquè els alumnes el puguin fer servir autònomament si no poden assistir a classe o es preparen la prova per lliure. Per aquest motiu, en cada tema es comença prÓcticament de zero i s'inclouen les solucions de tots els exercicis. Els temes d'aquesta segona edició s'han actualitzat i coincideixen amb els del temari oficial de matemÓtiques de la prova d'accÚs a cicles formatius de grau superior publicat en…
Aquest es un llibre que serveix, entre d'altres coses, per impartir les Matematiques del Curs de Preparació de la Prova d'acces a Cicles Formatius de Grau Superior. El llibre s'adapta al temari i les característiques d'aquest curs i Ús, a la vegada, una eina de classe i d'autoformació, ja que esta especialment dissenyat perquè els alumnes el puguin fer servir autònomament si no poden assistir a classe o es preparen la prova per lliure. Per aquest motiu, en cada tema es comença prÓcticament de zero i s'inclouen les solucions de tots els exercicis. Els temes d'aquesta segona edició s'han actualitzat i coincideixen amb els del temari oficial de matemÓtiques de la prova d'accÚs a cicles formatius de grau superior publicat en la Resolució EDU/3983/2010, de 9 de desembre, DOGC n·m. 5778, de 20.12.2010." El llibre s'ha estructurat en quatre blocs: I. Aritmètica i algebra (Conjunts numèrics, Equacions, Polinomis i Successions); II. Geometria (Trigonometria, Vectors en el pla i Nombres complexos); III. Funcions i grafics (Funcions i Derivades); IV. Estadística i probabilitat (Estadística unidimensional, Estadística bidimensional i Probabilitat). La part teòrica i les explicacions són molt detallades i els exemples i exercicis, molt pautats. El fet que l'alumne disposi de totes les solucions al llibre li permet tambe anar avaluant el seu progres. Molts dels exemples i exercicis del llibre estan basats en els que han sortit a les proves d'accÚs a Cicles Formatius de Grau Superior que s'han fet fins al moment.

Inseparables, compra MATEMATIQUES PER A LA PROVA D ACCES A CICLES FORMATIUS A GRAU SUP ERIOR junto a:

COMUNICACIÓ EMPRESARIAL I ATENCIÓ AL CLIENT TÈCNIC EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA. GRAU MITJA - 9788448191412 - VV.AA.
CONTABILITAT I FISCALITAT. TÈCNIC EN ADMINISTRACIÓ I FINANCES. GRAU SUPERIOR ED 2014 - 9788448192594 - VV.AA.
OPERACIONS ADMINISTRATIVES DE COMPRAVENDA. TÈCNIC EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA. GRAU MITJÀ ED 2014 - 9788448191801 - VV.AA.

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta