0,00
0

MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN (EDICIO ESPECIAL COMMEMORATIVA)

Narrativa en catalán

Novela contemporánea

"Manuel Pedrolo és la revelació daquests darrers vint anys en el camp de la novel·la catalana i probablement haurà désser considerat com el novel·lista més important que shagi donat a Catalunya després de Narcís Oller. (I en dir això no oblido pas els noms de Puig i Ferrater ni de Carles Soldevila, de Víctor Català ni de Miquel Llor, de Sebastià Juan Arbó ni de Xavier Benguerel, de Joan Santamaria ni de Pere Coromines, de Joan Oller i Rabassa ni de Domènec Guansé). Sí, suprimim totes les precaucions oratòries, correm tots els riscos: Manuel de Pedrolo és el novel.lista català més considerable daquest segle." Les paraules de Rafael Tasis lany 1954 eren gairebé una premonició. Quaranta anys després, es pot afirmar que el cr…
"Manuel Pedrolo és la revelació daquests darrers vint anys en el camp de la novel·la catalana i probablement haurà désser considerat com el novel·lista més important que shagi donat a Catalunya després de Narcís Oller. (I en dir això no oblido pas els noms de Puig i Ferrater ni de Carles Soldevila, de Víctor Català ni de Miquel Llor, de Sebastià Juan Arbó ni de Xavier Benguerel, de Joan Santamaria ni de Pere Coromines, de Joan Oller i Rabassa ni de Domènec Guansé). Sí, suprimim totes les precaucions oratòries, correm tots els riscos: Manuel de Pedrolo és el novel.lista català més considerable daquest segle." Les paraules de Rafael Tasis lany 1954 eren gairebé una premonició. Quaranta anys després, es pot afirmar que el crític literari no anava errat. Des dels seus inicis, el 1953, fins lany de la seva mort, el 1990, Pedrolo va publicar gairebé cent obres que abarcaven gèneres fins aleshores inèdits en llengua catalana i que renovaven duna manera total el nostre panorama literari.
Ebook

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica

El Autor

MANUEL DE PEDROLO

Manuel de Pedrolo (L'Aranyó, Segarra, 1918 - Barcelona 1990). Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, és un dels escriptors més destacats, i sens dubte el més prolífic i el més llegit de la literatura catalana del segle XX.Narrador, dramaturg, assagista, poeta o traductor, Pedrolo va conrear tots els gèneres literaris i va col·laborar regularment en la majoria de revistes catalanes de l'època. Com a traductor es va centrar en els autors francesos i nord-americans contemporanis i va dirigir també la col·lecció de novel·la negra"La cua de palla". La seva producció sobrepassa el centenar d'obres, amb reculls de contes com Crèdits humans (1956), obres dramàtiques com Homes i No (1957) o les novel·les Cendra per Martina (1952), Totes les bèsties de càrrega (1965) o Mecanoscrit del segon origen (1974) i amb el cicle novel·lístic Temps Obert, que engloba onze novel·les protagonitzades per Daniel Bastida.  Ver ficha del autor
5 opiniones de usuarios

lector anónimo

14/05/2011 Otros

Hace muchos años que leí este libro, y recuerdo que entonces me encantó la historia.

lector anónimo

06/02/2011 Otros

Es un libro de culto, quedas muy bien con los profesores, aunque a mi no me agradó demasiado, interesante: sí. Pero MUY monótomo, demasiado.

Es perfecto para:

Para Aprender

lector anónimo

29/07/2008 Otros

Este libro me lo lei cuando era pequeño i me gusto mucho.Ahora me gustaria leerlo otra vez para recordar todo el libro.

lector anónimo

01/08/2010 Otros

genial

Es perfecto para:

Para Disfrutar
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta