montserrat. 50 indrets amb encant-david balcells badia-9788490342084

MONTSERRAT. 50 INDRETS AMB ENCANT

DAVID BALCELLS BADIA

Cataluña

Guías de España

Guías de viaje

Montserrat és el símbol per excel·lència de Catalunya. Les seves cingleres, carregades dhistòria, acullen el monestir i la Moreneta. Més enllà del seu valor cultural i religiós, també és una muntanya única al món. Els seus monòlits enigmàtics i els boscos que els separen són avui un gran parc natural. A part de les parets i de les coves, paradís per a escaladors i espeleòlegs, la muntanya disposa duna extensa xarxa de camins al servei dels excursionistes més exigents.Aquesta guia visual ens convida a descobrir els 50 racons més emblemàtics de Montserrat. La majoria dexcursions són fàcils i transcorren per senders ben senyalitzats, que cobreixen àmpliament les sis regions de la muntanya. Empesos per lestímul visual de les …
Montserrat és el símbol per excel·lència de Catalunya. Les seves cingleres, carregades dhistòria, acullen el monestir i la Moreneta. Més enllà del seu valor cultural i religiós, també és una muntanya única al món. Els seus monòlits enigmàtics i els boscos que els separen són avui un gran parc natural. A part de les parets i de les coves, paradís per a escaladors i espeleòlegs, la muntanya disposa duna extensa xarxa de camins al servei dels excursionistes més exigents.Aquesta guia visual ens convida a descobrir els 50 racons més emblemàtics de Montserrat. La majoria dexcursions són fàcils i transcorren per senders ben senyalitzats, que cobreixen àmpliament les sis regions de la muntanya. Empesos per lestímul visual de les fotografies, podem seguir els itineraris proposats, que porten als llocs més populars i també als més recòndits. Al cor de Montserrat, caminant entre alzines i agulles, sentirem com en cap altre lloc la màgia daquesta muntanya llegendària.

Inseparables, compra MONTSERRAT. 50 INDRETS AMB ENCANT junto a:

MONTSENY. 50 INDRETS AMB ENCANT - 9788490343562 - JORDI LONGAS MAYAYO
MONTSERRAT (ALEMAN) - 9788484780939 - MARIA PILAR QUERALT DEL HIERRO
MONTSERRAT (FRANCES) - 9788484780922 - MARIA PILAR QUERALT DEL HIERRO

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta