pilarin bayes de luna: la meva vida-pilarin bayes-9788416670529

PILARIN BAYES DE LUNA: LA MEVA VIDA

Dibujantes españoles

Pintores y escultores

Arte

La biografia il·lustrada de la Pilarín.Pilarín Bayés. Pilarín. La Pilarín. Qui no ha tingut un llibre seu entre les mans? Qui no ha crescut amb les icòniques il·lustracions d'aquesta mestra d'il·lustradors? Pilarín Bayés dibuixa, ara, les escenes que han marcat la seva vida, amb la mirada d'una nena, d'una adolescent i, finalment, d'una dona adulta.La vida de la Pilarín il·lustrada per ella mateixa, perquè els que ara són lectors adults descobreixin qui hi ha darrere de la somrient senyora del barret.

Inseparables, compra PILARIN BAYES DE LUNA: LA MEVA VIDA junto a:

PUNYETA! - 9788492552733 - PILARIN BAYES
ABIGAIL LAZCOZ: DESASTRES NATURALES (CATALAN-CASTELLANO) - 9788496855038 - ELOY FERNANDEZ PORTA
MIGUEL CALATAYUD: ILUSTRACIONES 1970/2010 - 9788484647553 - MIGUEL CALATAYUD

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica

El Autor

PILARIN BAYES

PILARIN BAYES

Pilarín Bayés. (Vic, 1941) Estudià a l'Escola de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona del 1959 al 1964. Els seus dibuixos es caracteritzen per un to infantívol i ingenu però alhora ple de gràcia i d'ironia, d'encuny molt personal. Un tret típic dels personatges que dibuixa és que tots tenen les galtes pintades de vermell. Ha estat molt lligada a la revista"Cavall Fort", en la qual ha col·laborat des del 1964, i ha il·lustrat també molts llibres de caire didàctic o narratiu, auques, cartells, etc., com"El meu pardal"(1964), de l'editorial La Galera, amb el suport de la pedagoga Marta Mata i Garriga. Si bé la seva producció va principalment dirigida a un públic infantil i juvenil, també ha publicat caricatures a periòdics ("El Correo Catalán","Oriflama","El 9 nou"). El 1991 va rebre la Creu de Sant Jordi. Molt vinculada a la vila de Tona (Osona), on de petita hi passava els estius, al balneari Ullastres, propietat de la família Bayés, el 2011 fou, conjuntament amb el seu germà, l'eminent cardiòleg Antoni Bayés i de Luna, nomenada filla adoptiva de Tona. Ver ficha del autor
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta