Llibres en català

Promociones LIBROS EBOOKS Especiales
casadellibro.comCelebrem amb tu la Setmana del Llibre en Català amb un 5% de descompte*. Tria aquí la teva propera lectura
Descarrega aquí la nostra selecció de lectures per La Setmana del Llibre en Català


Vine a veure’ns del 8 al 17 de setembre en motiu de la 35ª edició de la Setmana del Llibre en Català a la nostra caseta a l’Avinguda de la Catedral.

-Passeig de Gràcia, 62
-C.C. La Maquinista
-Rambla Catalunya, 37
-C.C. Splau. Cornellà
-Carrer Cremat, 15. Terrassa
-C.C. Vilamarina. Viladecans
-C.C. Gran Via 2.L´HOspitalet

Fes-li un cop d'ull als esdeveniments en les nostres llibreries.

Astérix a Italia a la venda el 19 d'octubre
Arriba el nou àlbum de la col·lecció clàssica d'Astèrix amb els personatges de sempre i molts de nous.
Demana'l aqui Astérix a Italia de Rene Goscinny i ho aconseguiràs amb el 5% de descompte.

Asterix a Italia

Asterix a Italia


Origen
Origen a la venda el 5 d'octubre
Dan Brown escull Barcelona com un dels escenaris d’Origen, la seva nova novel•la.
En Robert Langdon, professor de simbologia i iconografia religiosa de la Univeristat de Harvard, va fins al museu Guggenheim de Bilbao on es farà un anunci transcendental que «canviarà per sempre com entenem la ciència».
La història d’Origen es desenvolupa íntegrament a Espanya, on Robert Langdon recorrerà Bilbao, Madrid i Sevilla, a més de Barcelona. Amb l’autor d’El codi Da Vinci, els lectors visitaran llocs tan emblemàtics com el Museu Guggenheim Bilbao, el Palau Reial de Madrid, la Casa Milà (la Pedrera), la Sagrada Família, el monestir de Montserrat o la catedral de Sevilla.
Si ho demanes aqui el tindràs amb 5% de descompte.

OrigenJa pots comprar la continuació d'Els pilars de la Terra i Un món sense fi
L'any 1558 els conflictes religiosos que sacsegen Kingsbridge s'han convertit en un obstacle insuperable per a l'amor entre en Ned Willard i la Margery Fitzgerald. Quan Elisabet I arriba al tron d'Anglaterra, tot Europa se li gira en contra i la jove reina decideix crear el primer servei secret amb la missió que l'adverteixi de qualsevol intriga o invasió. Al llarg de mig segle turbulent, en Ned lluitarà per estar amb la Margery mentre lidera el petit grup de valerosos agents secrets, que s'acabaran convertint en el fonament del poder de la reina... i en la matèria d'un captivador thriller històric d'espionatge.
Demana'l aqui Una columna de foc de Ken Follett i ho aconseguiràs amb el 5% de descompte.

Una columna de foc

Una columna de foc


L'home que perseguia la seva ombra
Torna l’emoció. Torna Millennium
Lisbeth Salander està complint condemna a la presó de Flodberga, on intenta evitar qualsevol tipus de conflicte amb la resta de recluses. Però en el moment en què es converteix en la protectora de la jove de Bangladesh que ocupa la cel·la veïna, la perillosa líder de les internes la col·loca en el seu punt de mira. Mentrestant, en Holger Palmgren visita la Lisbeth i li explica que ha rebut uns documents que contenen informació relativa als abusos que va patir de nena. Salander recorre a Mikael Blomkvist i tots dos emprenen una investigació que pot treure a la llum un dels experiments més atroços afavorit pel Govern suec als 80.
Una electritzant història sobre l’abús de poder i les ombres que, des de petita, aguaiten la Lisbeth Salander.
Aconsegueix aqui l'ultim de David Lagercrantz amb 5% de descompte.

L'home que perseguia la seva ombracasadellibro.com


*5% de descompte en aquesta selecció de l’1 al 30 de setembre de 2017. Per a comandes realitzades en casadellibro.com i per a socis de les nostres llibreries