fora de registre-raul garcia i aranzueque-9788417082482

FORA DE REGISTRE

RAUL GARCIA I ARANZUEQUE

Narrativa en catalán

Novela contemporánea

L’Andreu Bosch, un home de trenta anys, de classe mitjana, fa un salt professional després de tallar amb la seva parella de tota la vida. Ho fa amb l’esperança de trobar en el nou repte un recurs per oblidar-la. Tanmateix, l’empresa on entra a treballar, dirigida per un personatge caòtic, està en crisi. Un procés d’acomiadament i el fet d’enamorar-se d’una operària procedent d’un món molt allunyat del seu faran que visqui amb angoixa aquesta nova situació. El protagonista viurà un conflicte intern inèdit entre els seus prejudicis sobre la feina i les relacions socials, que el portarà a una situació límit. L’Andreu haurà de triar entre l’ancestra…
L’Andreu Bosch, un home de trenta anys, de classe mitjana, fa un salt professional després de tallar amb la seva parella de tota la vida. Ho fa amb l’esperança de trobar en el nou repte un recurs per oblidar-la. Tanmateix, l’empresa on entra a treballar, dirigida per un personatge caòtic, està en crisi. Un procés d’acomiadament i el fet d’enamorar-se d’una operària procedent d’un món molt allunyat del seu faran que visqui amb angoixa aquesta nova situació. El protagonista viurà un conflicte intern inèdit entre els seus prejudicis sobre la feina i les relacions socials, que el portarà a una situació límit. L’Andreu haurà de triar entre l’ancestral seny dels Bosch o deixar-se endur per la rauxa i per uns sentiments que desconeixia. La novel·la explora les dificultats per trencar amb els esquemes mentals i per sortir de la bombolla, i, concretament, les derivades del context català, on conviuen persones amb referents socials, culturals i lingüístics massa sovint impermeables als dels altres.

Inseparables, compra FORA DE REGISTRE junto a:

LA FILLA DE L AMANT - 9788498243536 - A.M. HOMES
CRIMS - 9788497877329 - FERDINAND VON SCHIRACH
EL CRIST OBES - 9788417082291 - LARRY TREMBLAY

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta