Llibres infantils

Llibres infantils


Llibres per a nens de totes les edats

Fas 6 anys!


La Generalitat de Catalunya promou, un anys més, la campanya Fas 6 anys que té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor als llibres.
Tots els nens i les nenes que aquest any fan 6 anys, rebran una carta personalitzada al seu domicili. Amb un adult, podran anar a qualsevol de les nostres llibreries de Casa del Llibre i podran triar un llibre per començar així la seva biblioteca particular!

Les condicions són les següents: La targeta es podrà bescanviar del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2018 i limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària. L'import del cupó és de fins a 13€. El cupó s'ha de bescanviar per un llibre de temàtica infantil. Només es pot comprar 1 llibre per cupó. Si els llibres són d'import superior a 13€, la diferència l'abonarà el client. En els llibres d'imports inferiors no s'abonarà la diferència
Llibres recomanats pels nostres llibreters

Per als curiosos de mena, PER QUÈ NO NOTO COM GIRA LA TERRA és un llibre que no us deixarà indiferents. Farcit de preguntes curioses sobre ciència com ara: Què hi ha dins un forat negre? Per què somio? Per què m'he de rentar? Dades curioses explicades d'una manera divertida i molt amena.
Una introducció a la ciència per a nens i nenes a partir de 7 anys.

Tornen les aventures de la petita zombi Mortina. En aquest segon llibre trobarem un misteri per a resoldre i és que després de la misteriosa visita del cosí Dilbert, la tia Agonia ha desaparegut.
A través d'una lectura i il·lustracions entranyables, els nens i nenes de 5 a 8 anys gaudiran de les aventures d'aquest divertit personatge.

Els creadors del clàssic infantil El Grufal, ens presenten ELS CINC LLETJOS. Un conte il·lustrat que ens ajudarà a treballar els prejudicis cap als altres i ens ensenyarà on es troba la veritable bellesa.
Un llibre il·lustrat d'allò més entranyable.

Per a tots aquells nens i nenes que vulguin descobrir el còmic, en Narval és perfecte. L'autor ens descobreix les aventures del protagonista Narval i la seva fidel amiga Medusa amb unes il·lustracions netes i una lletra per aquells que estan aprenent a llegir. Un munt d'aventures i humor en format còmic que no deixaran pas a l'avorriment.