Llibres infantils

casadellibro.com


Llibres per a nens de totes les edats

casadellibro.com

Els problemes d'en pingüí

Tenim el llibre perfecte per a tots aquells rondinaires, siguin petits o grans.
Un llibre il·lustrat on s'explica la vida tan complicada d'en Pingüí. Viu a l'Antàrtida i no li agrada el fred, no li agrada anar a pescar, no li agrada assemblar-se a la resta de pingüins... En definitiva, no li agrada RES. Tot canvia quan coneix una morsa que el fa reflexionar sobre totes les coses bones que hi ha al seu voltant.
Tot i el mal humor d'en Pingüí, les il·lustracions faran que ens resulti simpàtic des de la primera pàgina. Fins i tot, ens robarà més d'un somriure. Una història il·lustrada que ens ensenya que malgrat les dificultats amb les quals ens trobem, som on hem d'estar, igual que en Pingüí.
Un llibre recomanat des dels 5 als 99 anys.

Obriu les portes

El grup de música Txarango converteix una de les seves cançons, Obriu les portes, en un bonic àlbum que ens porta a reflexionar sobre la problemàtica dels refugiats.
Un llibre ideal per als fans de Txarango i per a totes aquelles persones a qui els problemes i les injustícies socials no deixen indiferents.

Com funciona el món?

Per tots aquells nens i nenes que creuen que aprendre a través dels llibres és avorrit, Com funciona el món els farà canviar d'opinió. Un llibre replet de detalls, solapes i finestres que faran descobrir als lectors des dels orígens del Planeta Terra fins al seu funcionament.
Què és la gravetat? Quan va començar la vida? Per què plou?, són algunes de les preguntes que trobarem en aquest llibre divulgatiu amb informació presentada d’una manera amena i molt, molt entretinguda que farà als lectors descobrir a cada pàgina, els sorprenents secrets del Planeta Blau.
Recomanat per a nens i nenes d’entre 7 a 12 anys o tots aquells curiosos de mena.

En els braços del meu papa em sento genial!

Escrit amb un llenguatge molt poètic i acompanyat d’unes boniques il.lustracions, En els braços del meu papa em sento genial! és un llibre original i dolç, que descriu la relació entre un pare i la seva filla.
Molt recomanable per a nens a partir de tres anys.