Llibres infantils

casadellibro.com


Llibres per a nens de totes les edats

Llibres de text
casadellibro.com

El Grotlin
Volem recomanar, sens dubte, la novetat il·lustrada de l’autor dels ja mítics contes il·lustrats La balena, L’illa de l’avi o Au si jo t’estimo, aprofitant, així, la visita que ens farà l’1 de juny a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya.
Aquest cop, Benji Davies ens porta El Grotlin, una història repleta de misteri i es que tot comença quan la Rubi escolta un so sota del llit i això li fa agafar una mica de por i a més a més, a ella i als diferents personatges amb els quals ens anirem trobam, els hi desapareixen un seguit d’obgectes, però qui és el lladre i perque ho fa? Un llibre amb el que l’autor convida als més menuts a enfrontar-se a tot allò que els causa por o inseguretat i que ens demostra que no tot és el que sembla.
Un llibre replet de misteri per gaudir tant de la història com de les seves il·lustracions.

Benvinguts a Cervellòpolis
Recomanem Benvinguts a Cervellòpolis. Aquest és el nom del barri on viu la Ramona, una neurona. Amb ella els lectors i lectores descobriran pas a pas i d’una forma molt amena, visual i entretinguda quina funció tenen les diferents parts del cervell.
Un llibre de coneixement per a nens i nenes d’entre 7 i 12 anys.

Pirates a la vista
T'agraden els pirates? T'agraden les aventures?
Doncs a través d'aquest llibre i la lupa que inclou, tu mateix podràs descobrir un munt de secrets amagats a les seves pàgines. Des de pirates que van existir de veritat fins a com és la vida a alta mar.
Un llibre de busca i troba recomanat per a nens i nenes a partir de 7 anys i amb el qual aprendran un munt de coses sobre la història de la pirateria.
Quaderns de vacances