0,00
0
office 2010 (edicio en catala)-manel lopez i seuba-sonia farran i torres-9788441528468

OFFICE 2010 (EDICIO EN CATALA)

Office

Ofimática

Informática

El paquet Office és, des de fa temps, el conjunt d’eines d’ofimàtica més estès i usat, tant al nostre país com a nivell mundial. Periòdicament n’apareixen noves versions, que ofereixen millores al’usuari, relacionades amb l’entorn i les eines que incorpora. En aquest llibre pretenem donar una visió general sobre les principals utilitats de les aplicacions Word 2010, Excel 2010 i Access 2010. A banda dels capítols que es troben al llibre, hi ha a disposició de l’usuari una segona part, més avançada, disponible a través de la pàgina Web d’Anaya Multimedia. El conjunt de tots aquest capítols incorpora pràctiques i exercicis per a fer més fàcil l’aprenentatge de les eines més complexes. D’aquesta manera, l’usuari pot practica…
El paquet Office és, des de fa temps, el conjunt d’eines d’ofimàtica més estès i usat, tant al nostre país com a nivell mundial. Periòdicament n’apareixen noves versions, que ofereixen millores al’usuari, relacionades amb l’entorn i les eines que incorpora. En aquest llibre pretenem donar una visió general sobre les principals utilitats de les aplicacions Word 2010, Excel 2010 i Access 2010. A banda dels capítols que es troben al llibre, hi ha a disposició de l’usuari una segona part, més avançada, disponible a través de la pàgina Web d’Anaya Multimedia. El conjunt de tots aquest capítols incorpora pràctiques i exercicis per a fer més fàcil l’aprenentatge de les eines més complexes. D’aquesta manera, l’usuari pot practicar els diferents processos, obrint arxius base i modificant-ne els continguts fins a aconseguir realitzar l’exercici proposat de forma correcta. Aquest llibre fa un recorregut per les eines més importants dels programes, des de les més bàsiques a les més complexes. Tot això amb un llenguatge fàcil i entenedor, que facilita l’aprenentatge als usuaris més novells i dóna informació precisa als ja iniciats.

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta