la fam al mon: passat i present-josep m. salrach-9788497662963

LA FAM AL MON: PASSAT I PRESENT

Sociología del mundo

Sociología

Ciencias Políticas y Sociales

Aquest llibre ens ofereix una panoràmica, sintètica i ben documentada, sobre un dels problemes persistents al llarg de la història de la humanitat: la fam. Al final del recorregut, des de l'antiguitat fins a avui, Salrach conclou que fos quin fos el mode de producció i la forma de vida, a tot arreu han conegut l'amarga experiència de la fam. Tanmateix, durant els segles xix i xx, es va produir un tall històric. La fam va anar desapareixent del Primer Món (Europa, Amèrica del Nord, Japó), mentre es m antenia a la resta del planeta. Una terrible desigualtat que, en lloc d'escurçar-se, sembla agreujar-se en els nostres dies. L'anàlisi de la història de la fam pot ajudar a fer prendre consciència de les dimensions del probl…
Aquest llibre ens ofereix una panoràmica, sintètica i ben documentada, sobre un dels problemes persistents al llarg de la història de la humanitat: la fam. Al final del recorregut, des de l'antiguitat fins a avui, Salrach conclou que fos quin fos el mode de producció i la forma de vida, a tot arreu han conegut l'amarga experiència de la fam. Tanmateix, durant els segles xix i xx, es va produir un tall històric. La fam va anar desapareixent del Primer Món (Europa, Amèrica del Nord, Japó), mentre es m antenia a la resta del planeta. Una terrible desigualtat que, en lloc d'escurçar-se, sembla agreujar-se en els nostres dies. L'anàlisi de la història de la fam pot ajudar a fer prendre consciència de les dimensions del problema ahir i avui; estimar e ls avenços i els retrocessos; mostrar el que s'ha fet i el que no; i mesurar els èxits i els fracassos, i també les responsabilitats. L'objectiu del llibre és, doncs, mostrar l'estat actual del problema, copsar-ne la gravetat, i explicar-nos com s'ha arr ibat a la paradoxa d'un món globalitzat i altament tecnificat en el qual, pel cap baix, 963.000.000 de persones continua patint fam de forma crònica.

Inseparables, compra LA FAM AL MON: PASSAT I PRESENT junto a:

LA FAM AL MON EXPLICADA AL MEU FILL - 9788499302072 - JEAN ZIEGLER
QUE ENS EXPLIQUEN? - 9788496499423 - VV.AA.
LA VOLTA AL MON EN 80 CONTES - 9788467758368 - JOSE MORAN

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta