laia-salvador espriu-9788492549474

LAIA

Narrativa en catalán

Novela contemporánea

A Laia l’autor ens narra la colpidora història d’una figura femenina magistralment dibuixada enmig de les “esvanides ombres del nostre mar”. Però Laia és, sovint, el pretext per furgar endins del record i oferir al lector un retaule sorprenentment viu d’un poble mariner en una època no gaire llunyana. I malgrat els anys transcorreguts des de la primera edició, allò que sorprèn més d’aquesta novel•la no és només la seva evident resistència al pas del temps sinó, sobretot, la seva capacitat de fer-se més viva al lector actual a mesura que el món que la feu possible s’allunya de la nostra època.

Inseparables, compra LAIA junto a:

LES OMBRES: PROSES DE LA ROSA VERA, ALTRES PROSES DISPERSES - 9788429750003 - SALVADOR ESPRIU
CICLE LIRIC - 9788492549801 - SALVADOR ESPRIU
AQUELL CAPVESPRE - 9788497795524 - JOAN ROCA

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica

El Autor

SALVADOR ESPRIU

Avui dia,la figura de Salvador Espriu (1913-1985), un dels grans intel·lectuals catalans del segle XX, es troba plenament consolidada, tant pel que fa a la seva condició de poeta com a la de prosista i home de teatre. Però si bé la seva obra abraça tots els gèneres i es caracteritza per una recerca de la pluralitat i l'exploració de llenguatges i de tècniques narratives, sembla ben clar que l'aspiració última de la seva producció literària és assolir una unitat relativa, d'una banda, a la moralitat i la filosofia i, de l'altra, a la temàtica. Primera història d'Esther esdevé tot un tribut a la llengua catalana. Ver ficha del autor
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta