miro documents-9788416411337

MIRO DOCUMENTS

VV.AA.

Artistas contemporáneos

Pintores y escultores

Arte

"El catàleg d’Éluard, Cramer, Miró — «À toute épreuve», més que un llibre inclou un extens assaig del comissari Christopher Green on aborda les especificitats d’aquest fascinant llibre d’artista: el seu caràcter escultòric vinculat a l’especial forma de treballar la tècnica xilogràfica; l’intens procés d’ideació i producció, reconstruït a través de l’estudi comparat de les maquetes conservades; i la particular relació entre les dimensions verbals i visuals del llibre. La publicació està il·lustrada amb les maquetes del llibre i abundant material documental present a la mostra, com ara correspondència o imatges del procés de treba…
"El catàleg d’Éluard, Cramer, Miró — «À toute épreuve», més que un llibre inclou un extens assaig del comissari Christopher Green on aborda les especificitats d’aquest fascinant llibre d’artista: el seu caràcter escultòric vinculat a l’especial forma de treballar la tècnica xilogràfica; l’intens procés d’ideació i producció, reconstruït a través de l’estudi comparat de les maquetes conservades; i la particular relació entre les dimensions verbals i visuals del llibre. La publicació està il·lustrada amb les maquetes del llibre i abundant material documental present a la mostra, com ara correspondència o imatges del procés de treball. El catàleg es completa amuna seqüència fotogràfica que reprodueix íntegrament les pàgines del llibre original. Aquest és el tercer volum de Miró Documents, una sèrie de publicacions iniciada l’any 2014 que reuneix els resultats de la recerca sobre l’artista desenvolupada per la Càtedra Miró (Fundació Joan Miró – Universitat Oberta de Catalunya) a partir del fons de l’Arxiu de la Fundació Joan Miró. El primer volum portava per títol De Miró a Barcelona i estava dedicat a l’exposició homònima que es va presentar a la Fundació Joan Miró el maig de 2014 sobre les quatre obres que l’artista va concebre per a la ciutat. El va seguir Miró and Twentieth-Century Sculpture, una publicació que recollia les conferències del simposi internacional celebrat a CaixaForum Madrid l’abril de 2016, que va tenir per objecte situar l’obra de Joan Miró en la tradició de l’escultura moderna en diàleg amb altres artistes."

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta