0,00
0

PATRIMONI NATURAL

Lingüística tipológica

Estudios lingüísticos

Filología

Ben sovint es canten i s'elogien els valors de la diversitat natural, la riquesa animal i vegetal, i com a contrapunt es denuncien els perills d'una regressió o s'alcen veus que alerten dels daltabaixos que provocaria una reducció de les espècies o la pèrdua dels espais naturals, de tot de territoris del planeta que suposem I voldríem verges.També es canta i s'elogia la diversitat cultural, l'esplendor dels mites i rituals, els costums diferents, les formes variades de vestir i demenjar, les concepcions particulars del temps i l'espai pròpies de cada poble, les creences sobre la vida i la mort, la relació peculiar de cada grup humà amb l'entorn que l'aixopluga. No són, però, tan eloqüents (ni…
Ben sovint es canten i s'elogien els valors de la diversitat natural, la riquesa animal i vegetal, i com a contrapunt es denuncien els perills d'una regressió o s'alcen veus que alerten dels daltabaixos que provocaria una reducció de les espècies o la pèrdua dels espais naturals, de tot de territoris del planeta que suposem I voldríem verges.També es canta i s'elogia la diversitat cultural, l'esplendor dels mites i rituals, els costums diferents, les formes variades de vestir i demenjar, les concepcions particulars del temps i l'espai pròpies de cada poble, les creences sobre la vida i la mort, la relació peculiar de cada grup humà amb l'entorn que l'aixopluga. No són, però, tan eloqüents (ni tan urgents) les veus que reclamen la pervivència de la diversitat lingüística i, fins í tot, hi ha el sentiment prou generalitzat que l'existència de llengües diferents crea problemes de comunicació en aquest veïnatge universal; que les llengües ens separen I ens tanquen al marge del progrés. A Patrimoni natural Jesús Tusón reivindica la pluralitat de llengües, les diferents maneres de dir el món, els sistemes de comunicació I d'expressió que els grups humans hem desenvolupat al llarg de molts mil·lennis, com a manifestacions i concrecions del nostre senyal més distintitu: el llenguatge, sense el qual no seríem humans.
Ebook

En abril ¡bolsillos a mil!

¡Elige qué historias te van a acompañar en tu nueva aventura lectora! Disfruta de todas las novedades y la mejor selección de libros de bolsillo ahora en promoción.
Ver más
Libros de bolsillo

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica

El Autor

JESUS TUSON

Jesús Tusón (València, 1939) és professor de lingüística de la Universitat de Barcelona des de fa més de 30 anys. Ha publicat títols de gran èxit com El luxe del llenguatge, Mal de llengües, El llenguatge i el plaer, El llenguatge, L'escriptura, Històries naturals de la paraula, ¿Com és que ens entenem?, Una imatge no val més que mil paraules i Patrimoni natural. Jesús Tusón defensa, per damunt de tot, el luxe del llenguatge i la capacitat que tenim de donar coherència al nostre món i sentit a la vida amb les paraules.  Ver ficha del autor
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta