què es pot fer amb la llengua?-felix rueda-9788494396724

QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA?

Métodos y material de catalán

Catalán

Idiomas

"Un llibre per passar-te una bona estona jugant amb la lengua. Un llibre per aprendre catalá divertint-te Què es pot fer amb la llengua? Es pot llegir com un llibre de frases ambigües divertides, d’acudits, de girs del llenguatge enfocats amb humor. Però també, com un llibre didàctic per reforçar l’aprenentatge del català, amb multitud de frases que podràs emprar per treballar l’accent diacrític, las frases fetes en català o la metàfora en el llenguatge comú i molts altres aspectes de la llengua enfocats d’una forma amena i divertida. Una alternativa al llibre clàssic, que divertirà als alumnes i als professors. Què es pot fer amb la llengua? és un llibre que posa èmfasi en la vessant absurda, en l’ambigüitat i en l’am…
"Un llibre per passar-te una bona estona jugant amb la lengua. Un llibre per aprendre catalá divertint-te Què es pot fer amb la llengua? Es pot llegir com un llibre de frases ambigües divertides, d’acudits, de girs del llenguatge enfocats amb humor. Però també, com un llibre didàctic per reforçar l’aprenentatge del català, amb multitud de frases que podràs emprar per treballar l’accent diacrític, las frases fetes en català o la metàfora en el llenguatge comú i molts altres aspectes de la llengua enfocats d’una forma amena i divertida. Una alternativa al llibre clàssic, que divertirà als alumnes i als professors. Què es pot fer amb la llengua? és un llibre que posa èmfasi en la vessant absurda, en l’ambigüitat i en l’amfibologia de la llengua catalana en clau d’humor. En aquest llibre es mostren les imperfeccions d’aquesta poderosa eina que és la paraula, per aprendre d’una forma divertida el desastre que provoca no encertar en la construcció gramatical. Què es pot fer amb la llengua? és també un cant a la idiosincràsia del català, amb jocs de paraules i acudits basats en els girs del llenguatge i les vessants més divertides de la llengua catalana. Frases ambigües, cacofonies i homofonies que et faran riure. També trobaràs un divertit diccionari apòcrif, que reinterpreta el lèxic català amb ironia i humor. Frases fetes d’ús quotidià, onomatopeies, diminutius i molts altres aspectes divertits del llenguatge. "

Inseparables, compra QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? junto a:

ME QUEDO CON LA CABRA (CATALAN) - 9788494695537 - FELIX RUEDA
CATMASUTRA: SEXE CLAR I CATALA - 9788496970991 - MAITE ROLDAN
AI, QUE EM TRENCO! (CONTÉ CD) - 9788447935468 - TONI GIMENEZ

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta