quiet-marius serra-9788497873420

QUIET

Narrativa en catalán

Novela contemporánea

Quiet cobreix set anys en la vida del nostre fill Lluís Serra Pablo, àlies Llullu, que va néixer amb una greu encefalopatia que la ciència neurològica encara no ha estat capaç de definir. El Lluís és el nostre segon fill. Té unes necessitats una mica peculiars, però això només significa que estem més pendents de la seva fragilitat. A Quiet, he buscat una forma narrativa d’explicar l’ambivalent estat emocional que provoca tenir un fill que no progressa adequadament. Un estat sovint exposat als fiblons del dolor, però en el que predomina la joia i un cert  embadaliment. M’ha semblat que la millor manera de fer-ho era rescatar escenes concretes fixades e…
Quiet cobreix set anys en la vida del nostre fill Lluís Serra Pablo, àlies Llullu, que va néixer amb una greu encefalopatia que la ciència neurològica encara no ha estat capaç de definir. El Lluís és el nostre segon fill. Té unes necessitats una mica peculiars, però això només significa que estem més pendents de la seva fragilitat. A Quiet, he buscat una forma narrativa d’explicar l’ambivalent estat emocional que provoca tenir un fill que no progressa adequadament. Un estat sovint exposat als fiblons del dolor, però en el que predomina la joia i un cert  embadaliment. M’ha semblat que la millor manera de fer-ho era rescatar escenes concretes fixades en la memòria i posar-les en moviment. Records refulgents. I he pretès, alhora, compondre un mirall. Dorian Gray va vendre l’ànima al diable per poder ser, més que immortal, invariable, mentre els estralls del temps anaven canviant l’aspecte del retrat invisible que havia amagat al soterrani. Aquí el procés s’inverteix. Tots els que ens mirem una mica a fons en aquest mirall envellim d’una manera diferent. Si Dorian Gray hagués conegut un llullu no s’hauria conformat mai de la vida amb la invariabilitat dels presumptes immortals. Hauria après a mirar en comptes de voler ser mirat. A envellir. Molt probablement no hauria volgut ser retratat, sinó retrat.

Inseparables, compra QUIET junto a:

QUIETO - 9788433971838 - MARIUS SERRA
LA VIA LACTIA - 9788475968230 - JOAN AGUT
MALEEIXO EL RIU DEL TEMPS - 9788473291453 - PER PETTERSON

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
4 opiniones de usuarios

lector anónimo

05/07/2014 Otros

Me encantó. Escrito desde el corazón, con sinceridad, valentía, sin dramatizar. Gracias a quien me lo recomendó.

lector anónimo

30/12/2008 Otros

Se trata de un libro que emana una ternura y una sinceridad envidiables. Me encanta que un personaje como Marius Serra nos transmita todo ese sentimiento con tanto sentido del humor y , sobretodo, que LLullu no sea algo que se tenga que "esconder", sino una parte más de sus vidas cotidianas. Leerlo hace que nos acerquemos a esta realidad que son las paralisis cerebrales.

lector anónimo

01/12/2008 Otros

Feia anys que no devorava un llibre amb tanta emoció. He rigut i he plorat, m’he mossegat les ungles i he somrigut alleujada davant les enormes possibilitats de la condició humana. Un llibre meravellós i lluminós.

lector anónimo

23/11/2008 Otros

Un llibre molt recomenable que és llegeix rapidament. Se m’ha fet curt, molt curt.

Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta