un peu al parlament-9788486469900

UN PEU AL PARLAMENT

VV.AA.

Partidos y movimientos políticos

Política

Ciencias Políticas y Sociales

´Un peu al Parlament de Catalunya´ és el títol del llibre que ha publicat la CUP per fer balanç dels seus primers anys de legislatura, que per la intensitat del moment polític, els han semblat "mig segle". Els tres diputats - Quim Arrufat, David Fernàndez i Isabel Vallet- i la coordinadora del grup i ara número 2 de la CUP, Anna Gabriel l´han presentat aquest dimarts al Col·legi de Periodistes. Segons han dit, l´experiència parlamentària els ha servit per "constatar" que el Parlament és una cambra "sense sobirania" que "serveix els interessos d´unes determinades xarxes clientelars". Malgrat tot, han reivindicat haver trencat "tabús" i haver entrat els "debats" i les "lluites del carrer", on diuen que sempre han tingut un…
´Un peu al Parlament de Catalunya´ és el títol del llibre que ha publicat la CUP per fer balanç dels seus primers anys de legislatura, que per la intensitat del moment polític, els han semblat "mig segle". Els tres diputats - Quim Arrufat, David Fernàndez i Isabel Vallet- i la coordinadora del grup i ara número 2 de la CUP, Anna Gabriel l´han presentat aquest dimarts al Col·legi de Periodistes. Segons han dit, l´experiència parlamentària els ha servit per "constatar" que el Parlament és una cambra "sense sobirania" que "serveix els interessos d´unes determinades xarxes clientelars". Malgrat tot, han reivindicat haver trencat "tabús" i haver entrat els "debats" i les "lluites del carrer", on diuen que sempre han tingut un peu. "El vincle permanent als barris és el cordó umbilical que ens ha salvat", ha resumit Fernàndez. A més, han celebrat les "petites victòries", com la prohibició de les bales de goma, el fracking, la moció a favor de tancar els CIEs o la ILP de la pobresa.

Inseparables, compra UN PEU AL PARLAMENT junto a:

DICCIONARI DELS PARTITS POLITICS DE CATALUNYA SEGLE XX - 9788441204669 - VV.AA.
SOCIETAT MITJANS I POLITICA: DRETS I DEURES - 9788439379898 - VV.AA.
1000 IMATGES DE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA - 9788483308905 - VV.AA.

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta