Llibres Sant Jordi 2018


Sentim passió per moltes coses, però Sant Jordi és un sol cop a l'any i cal celebrar-ho com Déu mana! Volem que llegeixis i comparteixis els millors moments amb qui més vols. Aquest cap de setmana tens el 5% de descompte en llibres i eBooks, i si la teva comanda supera els 19 € no pagues l'enviament*! Comparteix les teves lectures!
.
Et sembla poc? Doncs a més emporta't una BOSSA EXCLUSIVA de Casa del Llibre per compres superiors a 30€**. Viu la passió amb nosaltres.
Prepara la Diada amb les propostes que tenim per als teus regals.
Fes clic
aquí per veure-lescasadellibro.com
casadellibro.com


Regals per als petits = inversió de futur

*Oferta vàlida per a comandes realitzades en casadellibro.com els dies 20, 21 i 22 d'abril (horari Espanya península). Descompte del 5% sobre el PVP de llibres en paper i eBooks, excepte productes sense descompte permès. Enviament gratuït per a comandes d'import igual o superior a 19€ triant forma d'enviament "Estàndar". Oferta no acumulable ni aplicable a comandes de marketplace ni altres venedors.

**Oferta vàlida en botigues Casa del Llibre de Catalunya i per a comandes d'import igual o superior a 30€ efectuats des de Catalunya del 2 al 23 d'abril de 2018 (horari d'Espanya peninsular) en casadellibro.com.Quin dia és Sant Jordi?


La Diada de Sant Jordi es celebra el 23 d'abril amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses. La Diada de Sant Jordi no és només una jornada que reivindica la cultura catalana sinó també el dia dels enamorats, i per això des del segle XV és costum regalar una rosa vermella.


Drac Sant Jordi


Sant Jordi és conegut per haver donat mort al drac que pretenia menjar-se Cliodolina, una preciosa donzella.

Aquesta història apareix en una narració escrita per Santiago de la Voràgine al segle XIII en la seva obra "La Llegenda Áurea". Aviat es va escampar per tot Europa fins arribar a tota la Corona d'Aragó.


Llegenda de Sant Jordi


Segons la tradició, un drac assolava els voltants de la vila de Montblanc. Aquest drac, que posseïa les facultats de caminar, volar i nedar, enverinava l'aire amb el seu alè provocant la mort de tots els qui el respiraven.

Els habitants van decidir lliurar cada dia una persona al drac, escollida per sorteig, perquè el seu alè millorés. Es va fer així, fins que un dia la triada va ser la princesa. Finalment serà Sant Jordi qui mati el drac i alliberi la princesa.