Llibres Sant Jordi 2018

casadellibro.com

Si ahir no vas poder gaudir de Sant Jordi en tota la seva esplendor, no sofreixis: perllonguem per a tu els descomptes especials d'aquest dia tan especial. Tens un 5% de descompte en tots els llibres i eBooks i no et cobrem les despeses d'enviament si la teva comanda supera els 19€*. Segueix vivint amb nosaltres la passió per la lectura!
.
Consulta aquí tot el nostre catàleg de llibrescasadellibro.com

*Oferta vàlida per a comandes realitzades en casadellibro.com el 24 d'abril (horari Espanya península). Descompte del 5% sobre el PVP de llibres en paper i eBooks, excepte productes sense descompte permès. Enviament gratuït per a comandes d'import igual o superior a 19€ triant forma d'enviament "Estàndar". Oferta no acumulable ni aplicable a comandes de marketplace ni altres venedors.

Quin dia és Sant Jordi?


La Diada de Sant Jordi es celebra el 23 d'abril amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses. La Diada de Sant Jordi no és només una jornada que reivindica la cultura catalana sinó també el dia dels enamorats, i per això des del segle XV és costum regalar una rosa vermella.


Drac Sant Jordi


Sant Jordi és conegut per haver donat mort al drac que pretenia menjar-se Cliodolina, una preciosa donzella.

Aquesta història apareix en una narració escrita per Santiago de la Voràgine al segle XIII en la seva obra "La Llegenda Áurea". Aviat es va escampar per tot Europa fins arribar a tota la Corona d'Aragó.


Llegenda de Sant Jordi


Segons la tradició, un drac assolava els voltants de la vila de Montblanc. Aquest drac, que posseïa les facultats de caminar, volar i nedar, enverinava l'aire amb el seu alè provocant la mort de tots els qui el respiraven.

Els habitants van decidir lliurar cada dia una persona al drac, escollida per sorteig, perquè el seu alè millorés. Es va fer així, fins que un dia la triada va ser la princesa. Finalment serà Sant Jordi qui mati el drac i alliberi la princesa.