0,00
0

DIARI D'ANNA FRANK EBOOK

ANNA FRANK

Narrativa extranjera del XIX al XXI en bolsillo

Narrativa en bolsillo

Literatura

Aquesta és ledició definitiva del cèlebre Diari dAnne Frank. El seu text amplia en una quarta part les edicions anteriors i ofereix una visió completa i fidedigna de la terrible odissea viscuda durant la Segona Guerra Mundial per la família FrankDesprés de la invasió dHolanda, els Frank, comerciants jueus alemanys emigrats a Amsterdam el 1933, es van amagar de la Gestapo en una mansarda connectada a ledifici on el pare de lAnne tenia les seves oficines. Eren vuit persones i van romandre-hi recloses des del juny de 1942 fins a lagost de 1944.En aquell lloc i en les més precàries condicions, lAnne, una nena de tretze anys, va escriure el seu esgarrifós Diari: un testimoni únic en el seu gènere sobre lhorror i la barbà…
Aquesta és ledició definitiva del cèlebre Diari dAnne Frank. El seu text amplia en una quarta part les edicions anteriors i ofereix una visió completa i fidedigna de la terrible odissea viscuda durant la Segona Guerra Mundial per la família FrankDesprés de la invasió dHolanda, els Frank, comerciants jueus alemanys emigrats a Amsterdam el 1933, es van amagar de la Gestapo en una mansarda connectada a ledifici on el pare de lAnne tenia les seves oficines. Eren vuit persones i van romandre-hi recloses des del juny de 1942 fins a lagost de 1944.En aquell lloc i en les més precàries condicions, lAnne, una nena de tretze anys, va escriure el seu esgarrifós Diari: un testimoni únic en el seu gènere sobre lhorror i la barbàrie nazis, i sobre els sentiments i les experiències que van viure ella mateixa i els seus acompanyants.LAnne va morir al camp de Bergen-Belsen al març de 1945. El seu Diari nomorirà mai.Un testimoni únic sobre lhorror i la barbàrie nazi, i sobretot sobre els sentiments i les experiències viscudes per una nena jueva reclosa amb la seva família per fugir de lHolocaust.John F. Kennedy va dir...«Dentre tots els qui, al llarg de la història, han parlat en nom de la dignitat humana en temps de sofriment i mort, no hi ha cap veu amb més pes que la de lAnne Frank.»
Ebook

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta