CUINA NATURAL

Recetarios

Cocina

Receptari per menjar de forma natural i conscient, amb receptes equilibrades i delicioses per tot tipus de dietes, i que tenen com a punts importants, la senzillesa i el seu cost. Si vols menjar sa i bo, aquest és el teu llibre. En les més de 115 receptes de cuina natural hi trobaràs àpats que compleixen cinc requisits: Fàcils de menjar Fàcils de digerir Nutritius Saludables Bons! La Cuina natural posa molt d'èmfasi a fer servir productes ecològics, de proximitat i de temporada, i es basa sobretot en ingredients vegetals, però no és necessàriament vegetariana, ja que també proposa un grapat de receptes per fer amb peix. A més de satisfer els nostres sentits, també té en compte els efectes dels aliments en el …
Receptari per menjar de forma natural i conscient, amb receptes equilibrades i delicioses per tot tipus de dietes, i que tenen com a punts importants, la senzillesa i el seu cost. Si vols menjar sa i bo, aquest és el teu llibre. En les més de 115 receptes de cuina natural hi trobaràs àpats que compleixen cinc requisits: Fàcils de menjar Fàcils de digerir Nutritius Saludables Bons! La Cuina natural posa molt d'èmfasi a fer servir productes ecològics, de proximitat i de temporada, i es basa sobretot en ingredients vegetals, però no és necessàriament vegetariana, ja que també proposa un grapat de receptes per fer amb peix. A més de satisfer els nostres sentits, també té en compte els efectes dels aliments en el nostre organisme, i la combinació és perfecta: ens permet menjar plats saborosos tenint en compte la nostra salut i trenca amb aquella dicotomia absurda que diu que els plats "o són bons o són saludables". Endisa't en la cuina natural amb Adam Martín, et nodriràs com cal, et sentiràs millor, estaràs més sa i et lleparàs els dits!
Ebook

Inseparables, compra CUINA NATURAL junto a:

LA CUINA MEDITERRANEA: LES RECEPTES MES DELICIOSES PER CUIDAR-SE MENJANT BE - 9788466408295 - DAVID LIENAS
A LA CUINA TOT S APROFITA! - 9788466409551 - IRENE GELPI
1080 RECEPTES DE CUINA - 9788499300221 - SIMONE ORTEGA

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta