0,00
0

SET DIES DE GRACIA

Narrativa histórica

Novel.la històrica que narra els fets que van tenir lloc els primers dies dabril de 1870, en contra de les lleves ordenades pel General Prim. «Molts lhan oblidat. Daltres lhan anomenat revolta. Però va ser una guerra. La guerra dels set dies. Sense descans. Sense pau. Sense compassió.El Fèlix afirmava que només hi ha dues classes de persones al món: les que matarien i les que, abans, es deixarien matar. Jo era de les segones. Però hi ha coses que ho canvien tot. La guerra nés una. Laltra, són els secrets.Ara em toca desvestir els misteris, desenredar els nusos i estirar el fil. Perquè encara que avui no quedi ningú daleshores, tu ens recordaràs. I ens alliberaràs de la injustícia de la desmemòria. Més que això: et salvarà…
Novel.la històrica que narra els fets que van tenir lloc els primers dies dabril de 1870, en contra de les lleves ordenades pel General Prim. «Molts lhan oblidat. Daltres lhan anomenat revolta. Però va ser una guerra. La guerra dels set dies. Sense descans. Sense pau. Sense compassió.El Fèlix afirmava que només hi ha dues classes de persones al món: les que matarien i les que, abans, es deixarien matar. Jo era de les segones. Però hi ha coses que ho canvien tot. La guerra nés una. Laltra, són els secrets.Ara em toca desvestir els misteris, desenredar els nusos i estirar el fil. Perquè encara que avui no quedi ningú daleshores, tu ens recordaràs. I ens alliberaràs de la injustícia de la desmemòria. Més que això: et salvaràs de la imprudència de loblit.»La revolta de les Quintes del 1870 va ser una de tantes guerres que ha enfrontat un poble per rebel·lar-se contra lleis que només protegeixen els interessos duns quants que esgavellen la vida de la majoria. Lalçament va tenir lloc en diverses ciutats dEspanya com ara Màlaga, Béjar o Salamanca. A Catalunya, va ser més llarg i sagnant.La vila de Gràcia, assetjada pels canons i les tropes que disparaven des del carrer Provença i el passeig de Gràcia de Barcelona, va ser el principal bastió de la resistència.Conta la llegenda que una dona sense cognoms ni passat va ser la veu del poble i que, en el moment més cruel del conflicte, va continuar tocant les campanes de la Torre del Rellotge de la vila per mantenir viva la lluita.Qui era aquesta dona? Quins motius la van dur a prendre part enaquella guerra? A través dels set dies de revolta descobrirem la vida de la Marianna i els seus secrets.Perquè la història duna família pot ser tan convulsa com la dun poble.
Ebook

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
2 opiniones de usuarios

ALOMA

18/03/2014 Tapa blanda

Una novela en la que los personajes hacen vivir la historia de un pueblo y de una familia.

PAULA

20/02/2014 Tapa blanda

Un bon llibre, d'aquells que no pots deixar fins que s'acaba. Una millor història narrada a la perfecció. El recomano.

Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta