tirant lo blanc-joanot martorell-9788476600580

TIRANT LO BLANC

Narrativa española hasta el siglo XVIII

Clásicos

Literatura

Humor, ironia, erotisme, acció. Tot açò i molt més és el Tirant lo Blanc. Una novel·la cavalleresca on els personatges, fets a la mesura de l´home, mengen i dormen, lluiten i són ferits. Aquesta novel·la, qualificada per Vargas Llosa com a «novel·la total», és una obra de ficció creada a partir dels elements reals que configuraren la vida i els costums de la noblesa valenciana del segle XV. El Tirant lo Blanc és una obra clau de la nostra literatura, i els lectors actuals, amb aquesta versió preparada per Francesc Machirant, tenen l´oportunitat de fer un primer tast deliciós que els acostarà a la novel·la de Joanot Martorell.

Inseparables, compra TIRANT LO BLANC junto a:

TIRANT EL BLANC - 9788473291347 - JOANOT MARTORELL
AMOR I EROTISME AL TIRANT - 9788498247855 - ALBERT HAUF
TIRANT LO BLANCH (VERSIO CATALA ANTIC) - 9788429760576 - JOANOT MARTORELL

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica

El Autor

JOANOT MARTORELL

Joanot Martorell va ser un cavaller de la petita noblesa valenciana. No s’ha conservat la data exacta del seu naixement, però es pensa que va succeir entre els anys 1405 i 1413 a la ciutat de València, mentre que la seva família era originària de La Safor. Martí de Riquer, un dels crítics literaris que més i millor han estudiat la seva obra, situa aquesta data entre 1413 i 1414. Com altres famílies valencianes de l’època, la de Martorell va participar força de la vida agitada del segle XV, en viatges i lluites internes, així com en duels per qüestions d’honor. Ver ficha del autor
11 opiniones de usuarios

lector anónimo

01/11/2017 Otros

****

lector anónimo

22/10/2017 Otros

Estaba totalmente subrayado a bolígrafo :-(

lector anónimo

10/10/2016 Otros

En muy buen estado

lector anónimo

05/10/2016 Otros

En bon estat

Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta