0,00
0

LA CASA ALEMANYA

Narrativa extranjera

Novela contemporánea

Una novel·la fascinant sobre una jove intèrpret que s’haurà d’enfrontar als secrets de la seva família i de tot un país. Una novel·la que és un clam per no oblidar els horrors de l’Holocaust.L’Eva Bruhn viu amb els seus pares, propietaris de la Casa Alemanya, una fonda molt tradicional.L’Eva fa de secretària en un bufet d’advocats i la seva única il·lusió és que el Jürgen, el seupromès, s’animi per fi a demanar la seva mà al seu pare i poder-se casar amb ell.Però en aquests dies a Frankfurt estan a punt de celebrar el primer judici d’Auschwitz i quanla intèrpret polonesa és detinguda a Rússia, truquen a l’Eva perquè ocupi el seu lloc. La reacciódels seus pares és taxativa: una noia jove no s’hauria d’involucrar en un assu…
Una novel·la fascinant sobre una jove intèrpret que s’haurà d’enfrontar als secrets de la seva família i de tot un país. Una novel·la que és un clam per no oblidar els horrors de l’Holocaust.L’Eva Bruhn viu amb els seus pares, propietaris de la Casa Alemanya, una fonda molt tradicional.L’Eva fa de secretària en un bufet d’advocats i la seva única il·lusió és que el Jürgen, el seupromès, s’animi per fi a demanar la seva mà al seu pare i poder-se casar amb ell.Però en aquests dies a Frankfurt estan a punt de celebrar el primer judici d’Auschwitz i quanla intèrpret polonesa és detinguda a Rússia, truquen a l’Eva perquè ocupi el seu lloc. La reacciódels seus pares és taxativa: una noia jove no s’hauria d’involucrar en un assumpte d’aquestescaracterístiques, i el passat s’hauria de deixar enrere d’una vegada. Ben aviat l’Eva descobreixl’horror del que va passar en els camps de concentració durant la guerra (fets dels quals ningúparla a Alemanya) i comença a fer-se tot tipus de preguntes...Un drama familiar. Un judici que va dividir la societat alemanya. Una jove que ha d’afrontar lesresponsabilitats de la seva pròpia família.
Ebook

Información extra

Detalles del producto
Ficha técnica
Precio mínimo garantizado
Envío gratis a partir de 19 €
Recogida en librería gratis
Devoluciones gratis hasta 14 días
Recibe nuestras novedades en libros en tu email
Descuentos en libros, últimos títulos publicados y mucho más.
Espasa Calpe, S.A. y Tagus Books, S.L., tratarán tus datos personales para gestionar la relación contigo y para remitirte, por cualquier medio, información y comunicaciones comerciales sobre nuestros productos y servicios similares a los solicitados. Los datos sólo se cederán a empresas de nuestro grupo si nos das tu consentimiento y nunca a empresas ajenas al mismo. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como a otros derechos, como se explica en nuestra política de privacidad.
MaevaRandom House MondadoriGrupo PlanetaImpedimenta